TESTOVI UZ PREDAVANJA

MOLIM VAS DA DOBRO PROČITATE UPUTE ISPOD JER RJEŠAVANJEM PAKETA TESTOVA UZ PREDAVANJA  SPREMNI STE ZA PRIJAVU I IZLAZAK NA ISPIT!
  1. Paket testova uz predavanja su osnova za vježbanje tijekom predavanja, uvjet za prijavu i pripremu ispita. Sastoji se od cca 450 pitanja koja se najčešće pojavljuju na testovima i pitanja na kojima su najčešće griješili i vaši prethodnici. Rješavanjem testova i Vi sudjelujete u poboljšavanju testova!
  2. Testove rješavate na način i sustav koji je dokazan na stotinama polaznika prije Vas i doslovnim praćenjem uputa položiti ćete testove od prvi puta uz minimalan utrošak rada i vremena koji ovisi isključivo o vašim sposobnostima. Minimalan ne znači NIKAKAV 🙂 . Potrebno je svakodnevno pomalo čitati i ponavljati prezentacije i rješavati ove testove.
  3. Testove rješavati po redoslijedu, odnosno predavanjima na način da cjelina koju rješavate do prijave ispita treba biti iznad 80% točnih,TEK TADA IDETE NA IDUĆU CJELINU, inače ćete se pogubiti, ili ćete mene prisiliti da za vaše dobro uvedem ograničenja 🙂
  4. ZA PRIJAVU ISPITA nakon predavanja potrebno je riješiti minimalno cjeline: 1,2,3,5,6 prvi dio, 6 drugi dio, s najmanje 80% točnih odgovora + cjelinu KRIŽANJA s najmanje 90% – NAPOMENA; testovi nisu poredani redoslijedom – gledajte brojne oznake i nazive testova!
  5. PRIJAVU ISPITA NAPRAVITE NA OVOM OBRAZCU!
  6. Nakon prijave potrebno je riješiti sve cjeline do kraja i PONOVITI one testove koji nisu iznad 92-95% . Tek tada ste spremni za rješavanje predispitnih testova i izlazak na ispit!

2.N - Ponašanje u prometu

5.N - Cesta i njezina obilježja

6.N - Znakovi u prometu

3.N - Ostali sudionici u prometu

4.N - Vozilo u funkciji sigurnosti

6.N - Znakovi u prometu-drugi dio

7.N - Prometna pravila-I

7.N - Prometna pravila-III

8.N - Vožnja u naselju

9.N - Vožnja izvan naselja

10.N - Vožnja u posebnim uvjetima

1.N - Izrazi u cestovnom prometu

11.N - Postupak u slučaju prometne nesreće